RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Biscan må si unnskyld

Igor Biscan, Liverpools helt.
Igor Biscan, Liverpools helt. Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Igor Biscan har omsider spilt seg til fast plass i Liverpool, men på det kroatiske landslaget er statusen en helt annen.

Kroatiske medier har signalisert at Igor Biscan igjen bør spille for landslaget som følge av sin innsats for Liverpool denne sesongen.

Biscan ble straffet med en utestengelse på seks måneder etter at han forlot troppen i sinne i en EM-kvalifiseringskamp mot Bulgaria for halvannet år siden.

- Har et problem
Utestengelsen er over for lengst, men Kroatias trener Zlatko Kranjcar nekter blankt å ta Liverpool-spilleren med i troppen.

- Igor har et stort problem. Han må be om unnskyldning for det han gjorde mot landslaget tidligere, og gi utrykk for at han angrer, sier Kranjcar.

- Gjør han det, får vi se om han blitt tatt ut i troppen igjen. Hvis ikke, hvem vet hvor lenge Igor Biscan blir borte fra landslaget? undrer landslagstreneren.

Zlatko Kranjcar har fått med seg at Biscan til tider har storspilt for Liverpool denne sesongen.

- Strålende spiller
- Jeg tviler ikke på kvalitetene hans som spiller. De er strålende. Men holdningene hans er et stort problem, mener han.

Og gjentar:

- Ingen unnskyldning, ingen plass i troppen.

PS: Presidenten i det kroatiske fotballforbundet Vlatko Markovic uttalte nylig at han aldri vil se Biscan i Kroatias røde og hvite skjorte igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere