*Nettavisen* Sport.

- Bittert, tomt og surt

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): På overtid stakk Start av med alle poengene. Etterpå var det bunnløs skuffelse i Aalesund-garderoben.

19.06.05 22:43

Bittert, tomt, surt. Slik beskriver Aalesunds målscorer Lasse Olsen tapet mot serielederen. Han var byttet ut og så Kai Risholts seiersmål to minutter på overtid fra benken.

Maktesløs
- Det er nesten enda verre å sitte der og se det. Man føler seg helt maktesløs, sier Olsen til TV 2 Nettavisen. Han stiller også spørsmål ved seiersmålet.

- Vi mener det kommer på et frispark de ikke skulle ha fått. Det er så jævlig typisk, sukker Olsen, som beskriver motstander Start slik:

- Et brukbart lag, jevnt gode på alle plasser, og i dag var de veldig effektive, sier han.

Også Tor Hogne Aarøy hang med hodet. Selv gjorde han en meget god kamp mot landslagsstopper Bård Borgersen, uten at det var noen trøst.

- Dette er forbanna surt, konstaterer han.

- Går opp i pulver
Aalesund-trener Ivar Morten Normark er enig i at laget i for liten grad klarte å fylle på rundt Aarøy. Dermed hjalp det lite at tometersmannen var konge i duellene.

Normark nøyer seg imidlertid med å rose Start.

- De vinner fortjent. Hvorfor? Fordi de var best i de avgjørende situasjonene foran begge målene. Vi hegner ikke med. Defensivt går vi opp i pulver, sier en skuffet Normark.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.