RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Bjarmann er uerstattelig

Torgeir Bjarmann legger opp som fotballspiller. Det betyr at Lillestrøm-trener Arne Erlandsen må finne en ny kaptein. -Torgeir lar seg ikke erstatte, sier Erlandsen til TV 2 Nettavisen.

Lillestrøm-kapteinen har spilt 305 kamper i norsk toppserie. Bare tre spillere er foran ham på adelskalenderen: Tom Gulbrandsen (307), Svein Mathisen (327) og Ola By Rise (346).

Ble kaptein under Erlandsen
- Han har vært en veldig viktig spiller for Lillestrøm, og spesielt har han vært viktig i min trenerperiode i LSK. Jeg gjorde ham til kaptein i 1998, og han har gjort sine saker som kaptein veldig bra, sier Arne Erlandsen til TV 2 Nettavisen.

LSK-treneren roser Bjarmann spesielt for sin innstilling til fotballen, for at han alltid har vært en foregangsfigur på treningene og for måten han opptrer på også utenfor banen.

- Torgeir lar seg ikke erstatte, hverken på eller utenfor banen. Han har samlet troppene når vi har slitt, og han er også en eksepsjonell fotballspiller, roser Erlandsen.

Ikke overrasket
Bjarmann blir, kanskje noe overraskende, stående uten landskamper for Norge. Tre U-landskamper er alt Bjarmann har fått. Men Erlandsen er faktisk ikke så overrasket over at landskampene har uteblitt for Åråsen-helten.

- Vi har hatt gode midtstoppere (på landslaget), og i Torgeirs beste periode har han hatt tøff konkurranse der, forklarer Erlandsen.

Trener Erlandsen ser Pål Steffen Andresen som den naturlige arvtageren på midtstopperplassen. U-landslagsspilleren har fått sitt gjennombrudd denne sesongen. For Bjarmanns del, er Lillestrøm fortsatt med i fremtidsplanene.

- Han vil jo være en viktig person å kunne bruke i Lillestrøm, og også i andre klubber for den saks skyld, gjennom den erfaringen han besitter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere