*Nettavisen* Sport.

- Bjørn Dahl skal oppover

I mangelen på Erik Huseklepp er det Bjørn Dahl som får oppgaven på høyrekanten mot Start.

Erik Huseklepp har de siste kampene følt seg tom for krefter og har sammen med det medisinske apparatet funnet ut at han må ta det med ro.

- Jeg må få tilbake overskuddet. Det har blitt mye trening i vinter og så har jeg spilt hver eneste kamp. Så jeg gjør det lurt i å ta det med ro, sier 21-åringen som ikke tror det er noe alvorlig som feiler ham.

- Har sendt inn en blodprøve, men jeg tror ikke det er noen sykdom. Det har bare blitt for mye, sier han til iBergen.no.

Dahl blir nøkkelen
Etter en god kamp mot Lillestrøm sentralt på midten, er Charlie Miller nå flyttet ut på høyrekanten. Men skotten har som kjent ikke den samme farten som Erik Huseklepp og dermed blir Bjørn Dahl løsningen på vingen.

- Vi kommer helt klart til å bruke Bjørn mer enn i de forrige kampene. Charlie er en helt annen spiller enn Huseklepp og for å få bedre balanse på midten så skal han nå sette opp Bjørn Dahl, forklarer Mjelde som ikke har vært fornøyd med vingspillet de to første seriekampene.

- Det har ikke vert optimalt, men noe av skylden må dårlige baner ta. Vi får ikke til det spillet vi vanligvis spiller når banene er så ujevne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jan INge Ebbesvik/Ibergen.no

Trolig Haugen
Start har en svært løpssterk midtbane i Kristoffer Hæstad og Fredrik Strømstad. Dette vet selvsagt Mjelde og forventer en krig på midten. Til å kaste i krigen har valget stått mellom Maynor Suazo og Helge Haugen som makker til Martin Andresen.

På dagens trening var det Haugen som spilte uten den gule overtrekksvesten og mye tyder på at Mjelde safer med å velge Haugen på midtbanen.

Det ble også trent på å utnytte bakrom, for her er Mjelde heller ikke fornøyd. Lange utspark fra Håkon Opdal ble gang på gang forsøkt stusset igjennom av Migen Memelli som vikarierte for Bengt Sæternes i dag.

- Er dette oppskriften?
- Vi har ikke vært flinke nok og mot Start så skal vi utnytte bakrommene. Da kan dette være en av oppskriftene, sier Mjelde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag