RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bjørnebye får det vanskelig

Sist oppdatert:
Start-manager Erik Solér tror både klubben og deres nye trener får en vanskelig høst.

ODD GRENLAND-START 2-0

ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Likevel er han ikke i tvil om at sparkingen av Tom Nordlie var det rette grepet å ta etter den elendige vårsesongen, og at Stig Inge Bjørnebye er rett mann til å få Kristiansandslaget til å vinne kamper igjen.

Ikke klar ennå
Etter 0-2-tapet for Odd Grenland i Skien ville ikke Solér spekulere i om det kunne vært lurt å vente med Nordlie-exiten inntil Bjørnebye er klar. Den tidligere landslagsspilleren ble først varslet til å sitte på trenerbenken allerede mot Rosenborg i neste serierunde, men blir ikke klar før 31. juli mot Lyn.

Da har ex-assistenten til Norges landslag én oppgave.

- Det viktigste er at vi begynner å score mål igjen. Høsten vil bli vanskelig. Det vet vi. Men Stig Inges oppgave vil blant annet å få oss til å score, sier Solér til TV 2 Nettavisen.

- Har du noe råd til Bjørnebye før han setter i gang å trene et bunnlag som dere nå er blitt?

- Nei, Bjørnebye får ingen lett jobb. Men jeg vil ikke legge meg opp i hans strategi. Etter hvert som han slutter seg til spillegruppa, vil vi sammen diskutere hva som skal til for at Start begynner å vinne fotballkamper igjen, sier Solér som til tross for resultatet var fornøyd med spillet til Start.

Offensiv Ruud
Kanskje kunne Solér ha grunn til å være fornøyd med spillet de første tjue minuttene. Det samme med Odd-trener Arne Sandstø.

Han så forsvarsluringen Espen Ruud stusse inn et knallhardt frispark fra Tommy Svindal Larsen allerede etter sju minutter. Den ultraoffensive høyrebacken sto alene inne i sekstenmeteren og sørget for et som vanlig tidlig mål i Skien.

Men deretter gikk det nesten en hel fotballkamp før det skjedde noe mer.

På overtid tok Fernando De Ornelas rennafart med ballen over hele banen, og laget kremmerhus av nettet bak Rune Nilssen i Starts mål. Mannen fra Venezuela har nå fem scoringer for skienslaget, til tross for at han egentlig ikke har vist superspill så langt denne sesongen.

Topplag, kanskje?
Sandstø er tilbakeholden med å kalle Odd for et topplag, selv om de nå har etablert seg i øvre sjiktet.

- Vi ligger der vi fortjener å ligge, men om vi er noe topplag får andre vurdere, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere