*Nettavisen* Sport.

- Blank løgn om Karadas

Foto: (FOTO: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX)

Brann kan ha forspilt sine sjanser til å hente Azar Karadas, hevder Dagbladet. - Blank løgn, svarer Brannledelsen.

21.06.06 13:02

Det meste så ut til å gå mot en overgang, men ifølge Dagbladet kan den ryke. For etter det avisen erfarer hadde Karadas sammen med sin rådgiver Jack Karadas, kommet frem til en løsning der Azar kunne gå gratis til Brann i juli. Han skulle også få en sluttpakke verdt flere millioner kroner.

Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen hadde ikke tid til å vente så lenge. Han reiste til Portugal, forhandlet frem en overgangssum på fire millioner og strøk ifølge Dagbladet sluttpakken til Karadas uten at spilleren var klar over det. Dette skal Karadas ha reagert kraftig på.

- Nå har jeg ferie og jeg har overlatt forhandlingene til Jack. Jeg skal møte til oppkjøring med Benfica 4. juli, det er utgangspunktet. Min framtid i Benfica er usikker, og jeg vet ikke hva som skjer nå, sier en skuffet Karadas til avisen.

- Blank løgn
Oppslaget i Dagbladet blir nå tilbakevist som blank løgn av Brann-ledelsen.

- Påstandene i Dagbladet er totalt feil og preges av manglende forståelse av hvordan slike forhandlinger foregår. Per-Ove hadde selvfølgelig aldri reist til forhandlinger i Lisboa uten at Azar Karadas var informert og samtykket til det. Både spilleren og hans agent var informert om situasjonen. Alt vi har gjort i forhandlingene med Benfica har vi gjort sammen med Azar, sier daglig leder i Brann, Bjørn Dahl til Brann.no.

Forhandlingene med Azar Karadas og hans agent fortsetter uavbrutt til tross for spekulasjonene i media, men Dahl og Ludvigsen vil ikke spekulere i mulighetene for en positiv løsning for Brann.

Ifølge Dagbladet vurderer Karadas nå tilbud fra andre klubber, men overgangen til Brann er fremdeles ikke et helt avsluttet kapittel. For at floken skal løse seg, må noen gå inn å betale sluttpakken som Karadas var lovet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.