*Nettavisen* Sport.

- Blåst opp av media

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Ståle Stensaas mener stormen rundt trener Ola By Rise er blåst opp av media. Han fastslår at spillerne også må ta sin del av kritikken.

21.10.04 00:35

Venstrebacken synes kritikken mot treneren har vært for kraftig og urettferdig.

- Dette er blåst opp av media. Det er veldig mange i denne klubben som har ansvaret for at vi har levert dårlige forestillinger i det siste. Ikke minst vi spillerne, sier Stensaas til TV 2 Nettavisen.

Sto bak
Venstrebacken sto bak RBKs utligning til 1-1 mot PSV, da han stakk igjennom på Erik Hoftuns frispilling. Stensaas` presise 45 graders vinklede innlegg traff Øyvind Storflors hode og rett i hjørnet.

Ellers var det lite å se av godt angrepsspill fra Rosenborgs side. RBK hadde liten presisjon, og samhandlingen var aldri spesielt fremtredende. Likevel mener Stensaas at det er mulig å finne fram til dette i serieavslutningen.

Har gjort det før
- Vi skal tenke positivt framover. Og jeg er 110 prosent innstilt på å vinne på søndag. Vi skal ta seriegullet.

- Vi er en spillergruppe som har tusen kamper på dette nivået. Og vi har vist før at vi har klart det. Det er ingen tvil om at vi kan finne tilbake til presisjonen og samhandlingen som vi har hatt før, fastslår Stensaas overfor TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.