RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ble ødelagt av Mueller

Sist oppdatert:
Skøytetalentet Preben Kristensen var en stigende stjerne på isen, helt til han ble plukket ut til landslaget i 2004.

- Det ble for hardt under Peter Mueller. Jeg klarte ikke å styre treningen ordentlig, sier 22 år gamle Preben Kristensen til Bergensavisen. Han fikk en kraftig knekk etter at han ble tatt inn i varmen på skøytelandslaget og under vingen til suksesstrener Peter Mueller i 2004. Treningsmengdene ble for mye for 22-åringen og resultatet ble en nedstigende kurve for bergenseren.

Også Kristensens nåværende trener i Fana IL, Hans Dankertsen, er enig i at Mueller er en dyktig, men hard trener. Han sier til Bergensavisen at det ligger mange lik i kjølvannet av hans suksess. Selv hevder Kristensen til BA at bena hans ble ødelagt av all treningen. I fjor ble han vraket fra landslaget.

Nå trener 22-åringen sammen med Fana IL og fikk i helgen bronse i U23-EM i Innsbrück. Han føler han er tilbake der han skal være. Dersom han fikk et nytt tilbud om landslagsplass, vet han ikke om han ville takket ja.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere