RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ble lurt til å si opp

Tidligere TIK-trener Tommy Sandlin hevder han ble lurt til å skrive under på sin egen oppsigelse i hockeyklubben.

2. desember i fjor ble Sandlin avløst som trener i TIK. Svensken mener han ble manipulert og lurt trill rundt av daværende sportssjef i TIK, Tommy Iversen, til å skrive under på sin egen oppsigelse. Nå går han lovens vei for å få pengene han mener hockeyklubben skylder ham, skriver Adresseavisen.

Sandlin skrev under på oppsigelsen fordi han ville at det skulle fremstå utad som om de var enige om å avslutte samarbeidet. Sandlin ba om å få en fratredelsesavtale, slik at han skulle få pengene han hadde til gode i klubben. Avtalen skulle han få tilsendt på mail i Sverige.

Den har Sandlin fortsatt ikke sett noe til.

- Ettersom det nederst på arket sto at jeg forventer at TIK forholder seg til ansettelseskontrakten, gikk jeg med på det. I ettertid har det vist seg at jeg ble rundlurt. Alt var et spill for galleriet. Jeg stolte fullt og helt på at dette kun var en formalitet, forteller Sandlin til avisen.

Han er skuffet over måten han er blitt behandlet på.

- Jeg har ikke opplevd noe lignende i løpet av mine 40 år som trener, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere