RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir aldri ferdig med Mikel-saken

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
ODD STADION (TV2 Nettavisen): - Vi blir aldri ferdige med Mikel-saken, og det var nok en del som tenkte på ham i kveld, sier Lyn-trener Henning Berg.

ODD GRENLAND-LYN 0-2: Berg synes alt oppstyret rundt John Obi Mikels kontrakter og overganger er uendelig trist. Men han var glad for at bråket den siste uka ikke påvirket Lyn på banen mot Odd Grenland i Skien.

SE MÅLENE HER!

- Velkommen tilbake
- Alt vi i Lyn vil, er at han skal være happy og spille fotball hos oss. Det er her han har kompisene sine. Han ble etter hvert godt kjent med de andre spillerne, og viste jo hva han er god for ute på banen, sier Henning Berg til TV 2 Nettavisen, og legger til at 18-åringen er velkommen tilbake til Oslo når som helst.

Berg la ikke skjul på at mange av spillerene og han selv hadde Mikel-saken i hodet før de gikk ut på Odd stadion.

Trist sak
- Men der viste vi jo hva vi hadde mest fokus på, sier Lyn-treneren, som lurer på hvem det er som trekker hardest i trådene rundt John Obi Mikel.

- Jeg aner ikke hvem som bestemmer mest her. Men det er i hvert fall tydelig at det ikke er John selv som får bestemme. Og det er det som er det aller tristeste i denne saken.

Men selv om ingen i Lyn vet hva som blir utfallet i Mikels valg av klubb, var Berg gladelig klar over hvem som var best i Skien.

- Vi visste at det kom til å bli vanskelig. Men alle hadde den rette innstillingen på at vi skulle vinne, og det gir som regel resultater, sier Berg.

Punkterte
Han gikk til pause med 1-0-ledelse etter at Jan Derek Sørensen viste at han fortsatt er en av eliteseriens beste på frispark rett utenfor sekstenmeteren.

- Jeg ser at Erik Holtan tar noen steg ut og får lurt ballen over ham, forteller målscoreren selv.

Banens beste, Jo Tessem, punkterte kampen da det gjensto et drøyt kvarter. Den tidligere Englandsproffen fikk ballen fra en annen rutinert og tidligere Premier League-spiller, Øyvind Leonhardsen, og fra kort hold la han ballen mellom beina på Odds Holtan.

I likhet med treneren sin er Tessem glad for at Lyn klarte tre viktige bortepoeng, til tross for at det har vært mye annet en ren fotball-fokus de siste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere