RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir aldri like store som United

Sir Alex Ferguson sier Chelsea aldri vil bli like store som Manchester United.

Chelsea har allerede vunnet ligacupen, og er i ferd med å vinne Premier League også. I tillegg er laget i kvartfinalen av Champions League, men Ferguson er ikke i tvil:

- Chelsea møtte Barcelona i forrige uke, men alt fokus var mot vår kamp mot Milan. Vi er globale med millioner av fans over hele verden, i Europa, USA og Asia. Manchester United er mer enn fotball, mener Ferguson.

Manageren, som har ledet United-skuta i en mannsalder, vil gjerne være med videre også. Målet er å gjeninnta tronen både i England og i Europa.

- Jeg er villig til å bli. Vi bygger et nytt stort lag, vi har noen av de største talentene fotballen har å by på, og noen unggutter som er på vei opp. Hvorfor skulle jeg gi meg? undrer 63-åringen.

Ferguson har også utpekt mannen som en gang skal erstatte ham: Carlos Queiroz.

- Han er en mann med stor arbeidskapasitet og teknisk kunnskap, og han kan snakke flere språk. Han er definitivt den rette mannen for Old Trafford nå. Det er mange gode portugisiske trenere, men jeg har den beste her, sier Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere