RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir en stor utfordring

Sist oppdatert:
Eirik Bakke håper på å vinne trofeér med Brann. Les Bakkes første intervju som Brann-spiller her.

Onsdag kapret Brann Ardian Gashi fra Vålerenga. Dagen derpå signerte Eirik Bakke for den ambisiøse klubben. Den tidligere Leeds-spilleren har skrevet under på en kontrakt som binder ham til Brann ut sesongen 2008.

I likhet med Gashi håper Bakke på å vinne trofeér med Brann.

- Gikk veldig fort
- Det har gått veldig fort dette her, sier Bakke til TV 2 Sporten utenfor SAS Hotellet på Bryggen i Bergen torsdag kveld - kort tid etter at han satte navnetrekket sitt på kontrakten med Brann.

- Men jeg følte dette var det riktige for meg. Jeg har hatt en veldig god dialog med Brann hele tiden. Jeg ønsket å gå til en klubb hvor jeg fikk spille, og ikke reise tilbake til Leeds og ikke spille fotball, sier han videre.

Han er svært fornøyd med å ha skrevet under for serielederen i Tippeligaen.

- Jeg får sjansen til å vinne noe her. Men det viktigste for meg er å spille og ha det moro, understreker han.

Før han legger til:

- Men det er utrolig spennende det som skjer i Bergen for tiden, både for meg og for Brann.

Ikke sikker på fast plass
Den mangeårige England-proffen er likevel klar over at det ikke blir enkelt å spille seg til en fast plass i Mons Ivar Mjeldes førsteellever.

- Tiden vil vise om jeg er god nok. Jeg er innstilt på å jobbe hardt og gjøre det best mulig for Brann. Allerede neste uke vil jeg trene hardt for å komme meg i skikkelig god form, konstaterer han.

Han beskriver Brann som en av de største klubbene i fotball-Norge.

- Det er en storklubb som har gjort det utrolig bra i år. Klubben har mange fans og det skjer alltid noe i denne klubben her. Det blir en stor utfordring for meg som spiller og person, konkluderer Bakke.

Vil spille for Norge
Nå håper han på å benytte sjansen til å vise seg frem for landslagssjef Åge Hareide. Foreløpig står midtbaneterrieren bokført med 26 A-landskamper for Norge.

- Vi får se hva som skjer. Dette blir en ny utfordring for meg og det er først og fremst det jeg trenger. Klubben ville ha meg, jeg har lyst å spille for Brann og forhåpentligvis blir det en spennende høst, mener Bakke.

- Først og fremst vil jeg gjøre det best mulig for Brann, men jeg har selvsagt lyst til å være med på landslaget videre, poengterer den nybakte Brann-spilleren.

PS: Bakke vil sammen med Rune Hauge forhandle med Leeds de neste dagene om utestående midler, melder TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere