RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

- Blir sjokkert om jeg får sparken

Sisteplass i Premier League. Gråtende fans. Protester. Kan Steve Kean overleve som manager?

Det er fristende å si at dersom Steve Kean ikke får sparken nå, får han det aldri. Blackburns forhatte eiere, kyllingprodusenten Venky's, har imidlertid stått bak den urutinerte manageren som uventet fikk jobben med å lede klubben etter at Sam Allardyce ble sparket.

Tirsdag tapte Morten Gamst Pedersen og lagkameratene 1-2 hjemme mot Bolton Wanderers.

- Jeg fikk følelsen av at Blackburn-fansen håpet at Bolton skulle vinne. Dette er en side av fotballen som jeg hater, uttalte Bolton-manager Owen Coyle ifølge Daily Mail etter kampen.

Coyle var selv under stort press, ettersom også hans klubb ligger på nedrykksplass i Premier League.

Steve Kean har ingen planer om å trekke seg. Han tror heller ikke at han vil få sparken.

- Det vil være et totalt sjokk om jeg får sparken. Jeg forventer å være her på Boxing Day. Jeg håper fortsatt at jeg kan overbevise fansen og det gjør jeg bare gjennom å vinne kamper, sa Kean.

Lokalavisen Lancashire Telegraph hevder å ha fått høre fra flere kilder at Kean vil få sparken etter Bolton-tapet. I skrivende stund har den offisielle hjemmesiden til Blackburn som hovedoppslag at en av spillerne på damelaget kan få plass på OL-laget, mens artiklene fra kveldskampen i går (tirsdag) er skjøvet ned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere