RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir tøft uansett

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Uansett hvilket lag Norge møter i omspillet i november, så blir det vanskelig å kvalifisere seg til EM. Det er vanskelig å tro på dagens norske landslag. Si din mening om landslaget her.

Laget scorer rett og slett ikke nok mål. Mot ubehjelpelige Luxembourg ble det med en fattig scoring. To mål på de siste seks kampene – det ene på en feilaktig straffe mot Romania. Og det er alt for svakt. I alle fall når et sultent lag med siktet innstilt på EM-billetter står på den andre siden.

Så er det spørsmålet om hvem som har skylda for det. Landslagssjefen får mye pepper – kanskje berettiget. Men han kan ikke score for spissene. Noe må de klare selv også.

Hvorfor?

Det er et mysterium hvordan Harald Martin Brattbakk ikke scorer på de sjansene han får på landslaget, mens han scorer i søvne på de samme sjansene med Rosenborg.

For all del: Brattbakk har kommet for å bli på landslaget. Det skapes i alle fall sjanser med ham på banen.

Ryker

Nils Johan Semb frykter Nederland, Spania og Tyrkia med rette. De er så pass gode at de kommer til å score mål mot Norge. Og er mer enn gode nok til å nekte Sembs mannskap nettkjenninger.

De øvrige lagene som kan trille ut av hatten, bør Norge absolutt være på talefot med. Men det hjelper så lite når ikke mannskapet scorer mål. Derfor kan det bli usedvanlig tøft å klare å komme seg til EM-sluttspillet. Spissene spesielt, men også resten av laget, må finne en resept på å få lærkula i nettet.

Det er tross alt det fotball handler om.

Annen kamp

Landslagssjefen har heller ingen vidunderkur mot målvegringen. – Det må bare jobbes og jobbes hver dag med saken i de respektive klubbene, sier han.

En ting er helt sikkert: Det blir i alle fall helt andre type matchbilde enn mot Luxembourg, uansett hvilken motstander det blir i play off-kampene.

Undertegnede mener det bør fortsette å jobbes med de spillerne som var med mot Luxembourg. Sultne spillere i form fra egen liga er å foretrekke framfor spillere ute av form og med dårlig motivasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere