RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bolt har mye å gå på

Sist oppdatert:
To verdensrekorder er ikke nok for treneren til Usain Bolt.

Usain Bolt ble kongen av friidrettsbanen under OL i Beijing, da han løp inn til gull på både 100- og 200-meter. Jamaicaneren satte også verdensrekord på begge distansene. I tillegg var han en del av det jamaicanske laget som løp inn til gull og verdensrekord på 4x100-meter.

Nå mener imidlertid sprinterens trener, Glen Mills, at 22-åringen fortsatt har mye å gå på og at han ikke har nådd sitt potensial.

- Hadde han fortsatt å løpe på 100-meteren, så er jeg sikker på at han hadde løpt på minst 9,52. I løpet av to år burde han være på sitt beste og da er jeg sikker på at han er nede på den tiden, sier treneren ifølge BBC.

- Må vise respekt
Bolt ble i etterkant av 100-metertriumfen kritisert fra flere hold fordi han slappet av mot slutten på 100-meterfinalen og slo seg på brystet i ren seiersglede.

Presidenten for den internasjonale olympiske komité, Jacques Rogge, mente blant annet at jamaicaneren oppførte seg arrogant.

- Jeg mener han burde vise de andre utøverne mer respekt og i hvert fall ta dem i hånda etter løpet, sier Rogge.

- Har slappet av
Fredag er Bolt klar for nye utfordringer, da han deltar i Zürich Grand Prix. 22-åringen innrømmer imidlertid at fredagens stevne ikke er så viktig for ham.

- Det er vanskelig å sette seg et nytt mål etter en slik olympiade. Den siste tiden har jeg slappet mye av, fordi jeg er veldig sliten. Nå er det på tide å få fart i kroppen igjen, sier Bolt.

Og han fortsetter.

- Jeg vil bare prøve å fullføre sesongen uten å pådra meg noen skader, slik at jeg kan dra hjem å nyte suksessen, sier sprinteren.

I Sveits vil Bolt møte hele seks av sine finalemotstandere på 100-meter fra Beijing. Landsmannen Asafa Powell deltar imidlertid ikke.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere