RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Boumsong klar for Newcastle

Sist oppdatert:
Den engelske avisen The Sun hevder at Newcastle og Rangers er enige om en overgangssum på åtte millioner pund for midtstopperen Jean-Alain Boumsong.

Graeme Souness vil i dag skrive under avtalen som sikrer ham franskmannen, skriver avisen The Sun. Klubbledere i Newcastle tok Rangers' styreformann David Murray i hendene og bekreftet avtalen torsdag kveld.

25-åringen, som kom til Rangers fra Auxerre i sommer, reiser nyttårsaften til Newcastle for å ta den medisinske testen og skrive under på en femårskontrakt verdt 50.000 pund i uka.

Rangers-manager Alex McLeish var på St. James' Park og så Newcastle tape 0-1 for Arsenal. McLeish fulgte Newcastle-stopperne Titus Bramble og Aaron Hughes, men bestemte seg for å nøye seg med pengene.

Rangers tjener dermed gode penger på en spiller som kom gratis for et halvt år siden.

Newcastle kjøpte denne uka også Celestine Babayaro fra Chelsea for 1,2 millioner pund. Ifølge The Sun er også Fulhams Luis Boa Morte på vei til Newcastle for to millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere