RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bråkebøtter ofte de beste

Sist oppdatert:
Vålerenga og Jan-Erik Aalbu lar seg ikke skremme av Mila-kritikk.

(iOslo.no) iOslo.no brakte tirsdag reaksjoner fra utenlandsk presse til Sebastian Milas overgang til Vålerenga. Dommen fra pressen var ganske entydig: Sebastian Mila er en kranglefant og bråkebøtte.

Østerriksk presse mente sågar at Mila hadde betraktelige primadonna-nykker, og at han surnet fort om han ikke fikk viljen sin. Polsk presse mente han ikke tålte å bli satt til nye arbeidsoppgaver.

- Bråkebøtter er ofte de beste
Vålerengas sportslige leder Jan-Erik Aalbu er ikke videre bekymret over kritikken.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger om ham fra våre kilder, og det er ikke så viktig hva han har gjort tidligere. Du kan være heldig i en klubb og uheldig i en annen. Nå har vi har hatt ham hos oss en uke, og vi har ikke sett noen sånne symptomer, sier Aalbu til iOslo.no.

- Polsk presse mener han surner om han ikke får spille på plassen han vil, hvordan vil dere forholde dere til det?

- Ønsker vi å bruke ham på andre steder enn han vil, så får han forholde seg til det, akkurat som alle de andre spillerne på laget. Men jeg er så lite redd for det her med bråkebøtte, de er ofte de beste utøverne. Spesielle utøvere gir spesielle resultater, sier han.

På billigsalg?
Aalbu vil ikke røpe hvor mye Mila kostet i innkjøp, men kan love at Austria Wien ikke fikk se mye av de 17 millionene de la på bordet i 2005.

- Vi har vært veldig heldige, og har fått en ung spiller som har vært på det polske landslaget til en svært billig penge, sier han.

- Er Vålerenga et springbrett for Mila?

- Det kan du godt si. Men om han forsvinner om et år og har spilt bra er han jo verdt mer.

Les flere saker på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere