*Nettavisen* Sport.

- Brann er favoritt

Foto: (FOTO: MORTEN HOLM/SCANPIX)

Det mener i alle fall Anders Rambekk. Likevel tror både han og de andre LSK-spillerne på seier mot Brann i onsdagens toppkamp.

02.08.06 10:03

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Mens Uwe Rösler skryter av sin motstander og trekker frem bergensernes gode enkeltspillere, evnen til å holde ballen i laget og deres evne til å takle press, er Anders Rambekk mer fokusert på hva hans lag kan få til.

Slik ser du LSK - Brann i kveld.

- Vi er en veldig sugen gjeng, og har gjort det godt både i kamper og på trening den siste tida, uten at det har gitt seg utslag i nok poeng.

- Over tid vil slikt utjevne seg, og med det gode trykket vi har hatt på treningene i det siste, tror jeg at det vil gå vår vei på onsdag, sier landslagsstopperen.

Sundgot og Søgård fra start
Både Arild Sundgot og Espen Søgård er enig. Overfor TV 2 Nettavisen bekrefter Uwe Rösler at begge vil starte onsdagens «må vinne»-kamp etter å ha blitt benket mot Rosenborg i forrige serierunde, noe som neppe vil svekke Lillestrøms evne til å gå i krig mot serielederen.

- Vi gjorde en god kamp mot dem i fjor, og jeg har en god følelse før morgendagen, sier Sundgot, som har scoret i begge seriekampene etter sommerferien. Dermed har sunnmøringen sneket seg opp på toppen av toppscorerlista på Åråsen, likt med spissmakker Olivier Occean, det sannsynlige spissparet mot Brann.

- Brann er nok fornøyd med uavgjort, men det er ikke vi, påstår en tent Espen Søgård, og får støtte av Uwe Rösler.

Ikke stresset av motgangen
Den gamle storscoreren (37) opplever for første gang i sin trenerkarriere en viss motgang etter fem seriekamper uten seier. LSK-sjefen lar seg imidlertid ikke affisere av at enkelte sjeler i supportermiljøet begynner å ytre sin frustrasjon, blant annet på Kanarifansens hjemmesider.

- Jeg lar meg ikke stresse av slikt, jeg leser ikke en gang sidene, sier Rösler.

- Det jeg kan si, er at vi ikke har nådd målene som vi har satt så langt i sesongen, men vi er heller ikke langt unna.

For:

Lillestrøm er fortsatt med blant de åtte siste i cupen, og med seier i sine to hengekamper, vil Lillestrøm være oppe på en andreplass, bare tre poeng bak serieleder Brann.

- Vi har dessuten flere poeng i år etter 13 seriekamper enn det vi hadde i fjor (22 i år mot 21 i fjor, journ. anm). Da kom vi til cupfinale og kvalifiserte oss for Royal League, påpeker Rösler.

Ikke fornøyd
Likevel er han ikke tilfreds med å være i den situasjonen klubben er i nå.

- Derfor må vi vinne morgendagens kamp, påpeker tyskeren, og mener tidligere kamper har vist at de lar seg gjøre:

- Vi slo dem her hjemme i fjor (1-0), og vi viste i andreomgangen på Brann stadion i år at vi kan utnytte svakhetene deres.

Om Lillestrøm finner Brann-svakhetene på nytt, kan du se eksklusivt på FXTV klokken 19.00 onsdag 2. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.