RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brann må gjøre jobben selv

Foto: Bendiksby, Terje (Scanpix)
Sist oppdatert:
Arne Sandstø lover å gjøre sitt ytterste for å senke Rosenborg i kveld. Om en uke vil han gjøre det samme med Brann.

Den bergenske Odd-treneren tror ikke Rosenborg kommer til Skien som et skadeskutt dyr i kveld, det pinlige semifinaletapet mot Sandefjord til tross.

– Sandefjord-kampen har ingenting å si. Det er det som er både så moro og så frustrerende med fotball, at det svinger så kraftig som det gjør. Jeg har ingen tro på at det vil prege Rosenborg i begynnelsen av kampen mot oss, sier Sandstø til iBergen.no.

Håper på vonde tanker
Han innrømmer likevel en viss tro på at trøndernes selvtillit kan ha fått et skudd for baugen som kan svekke lagmoralen dersom kamputviklingen ikke går Rosenborgs vei.

– Hvis de bommer på noen fete sjanser, og vi kanskje får uttelling på våre, kan det hende det dukker opp noen vonde tanker i bakhodet på spillerne deres. Men jeg regner med at de er ganske skjerpet i kveld, sier Sandstø.

– Odd har i realiteten kun Royal League å kjempe for. Hvordan står det til med motivasjonen i laget?

– Med seier i kveld, kan vi klatre opp til fjerdeplass på tabellen. Det vil være en kjempeprestasjon, så det mangler ikke på motivasjonen. Vi har vært et av de beste hjemmelagene så langt i år. Spiller vi opp mot vårt beste, så kan vi helt klart slå Rosenborg, sier Odd-treneren.

- Må ta vare på hjemmekampene
– Hele Bergen sitter og håper på Odd-seier i dag. Hvordan føles det å skulle hjelpe Brann i kveld, for så å skulle ødelegge for dem neste mandag?

– De eneste som kan hjelpe Brann, er spillerne selv. Laget må gjøre jobben selv, og ta vare på de sjansene som byr seg. Jeg hadde trodd de skulle klare tre poeng mot Tromsø. Brann er det beste laget som har vært på Odd Stadion i år, og jeg har fortsatt tro på at de skal klare å dra gullet i land. De har vært så gode i år at de fint bør klare å nullstille seg etter et tap, sier Sandstø.

Han mener det vil være avgjørende for Branns muligheter at de tar tre poeng i hjemmekampene mot Rosenborg og Ham-Kam.

– Det blir ikke poeng mot Odd?

– Jeg håper jo selvsagt at vi skal vinne den kampen. Så får Brann heller ta vare på mulighetene i de andre kampene, sier Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere