RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brann perfekt motstander

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Det har vært mye uro i Start før torsdagens cupmøte med Brann i Kristiansand, likevel ses serielederen på som en perfekt motstander.

Bård Wiggen har gått fra å være Tom Nordlies assisten, til å bli midlertidig sjef i Start. Torsdag skal han lede guttene sine i fjerde runde i cupen. Motstander: serieleder Brann.

Cupen direkte på TV 2 Nettavisen.

- Kunne jeg valg motstander i fjerde runde i cupen, så ville jeg valgt Brann. Det mener jeg. Vi er ikke i posisjon til å være favoritter akkurat nå. Jeg hadde følt det mye verre om vi skulle spilt mot et 1. divisjonslag. Da hadde folk forventet seier, mens mot Brann kan vi slippe oss løs, sier Wiggen til ba.no.

Brann har spilt svært godt i år, og ligger trygt plassert på toppen av Tippeliga-tabellen. Men Wiggen mener han har avslørt Branns vinnerformel.

- Jeg så Brann mot Viking, og vet vinnerformelen deres. Sånn sett er laget lett å lese. De er kloke spillere, men de løper ikke så mye, sier Nordlies tidligere assistent.

Mons Ivar Mjelde i Brann har liten forståelse for at Brann stemples som favoritter før cupoppgjøret.

- Hvis Start ser på bortelaget som store favoritter, da er det noe galt med dem, sier Mjelde.

Følg kampen direkte på TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere