RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brann-spiss spyttet på motstander

Sist oppdatert:
Glentoran-spillerne hevder at Branns Migen Memelli spyttet på Paul Leeman etter Uefa-cupkvalifiseringen på Brann Stadion.

Slik leser du FXT-nyheter på mobilen

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): BRANN - GLENTORAN 1-0 (2-0 sammenlagt): Brann tok seg enkelt til andre runde i kvalifiseringen til Uefa-cupen, men det var etter kampen at temperaturen tok seg opp på Brann Stadion.

Ifølge Glentorans manager Paul Millar skal Branns Migen Memelli ha spyttet en av bortelagets spillere i ansiktet på vei til garderoben.

- En av spillerne våre ble spyttet på, men Brann har beklaget hendelsen og slik vi ser det er situasjonen ute av verden, sier Millar.

Kan bli straffet
Men saken er ikke nødvendigvis ute av verden for Memellis vedkommende.

- Jeg vet ikke hva som er foranledningen, men hvis det er tilfellet at Migen har spyttet, så er det helt uakseptabelt. Det har jeg sagt til ham også. Vi får diskutere eventuelle reaksjoner internt, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til TV 2 Nettavisen.

Memelli snek seg ut fra Brann Stadion uten å snakke med pressen, men sier via sin rådgiver Knut Høibraaten til ibergen.no at han ikke spyttet, men at han var i en heftig diskusjon med gjestenes midtstopper Paul Leeman.

Miller fikk juling
Brann-spissen fikk mye juling av tøffe motstandere. To ganger måtte han av banen med hodeskade og måtte blant annet sy flere sting i pausen.

Albaneren var ikke den eneste som havnet i trøbbel mot Glentoran.

Charlie Miller ble pepret med ukvemsord av de tilreisende nord-irene på tribunen, og svarte etter hvert opp med samme mynt.

- Jeg hørte de sang dritt om ham, men vi må forvente at man klarer å holde fokus likevel. Jeg synes at de fikk være for stygg med ham. Charlie har mange skraper på kroppen etter kampen og jeg synes dommeren dømte nesten mot ham, sier Mjelde.

Fikk ballen i ryggen
Miller ble gjentatte ganger sparket ned av Glentoran-forsvarerne, men i stedet for å få frispark valgte den sveitsiske dommeren Jerôme Laperriere å gi skotten gult kort for filming og advarte ham mot å gå for lett i bakken.

Også Erik Huseklepp fikk merke at det var flere enn Memelli som var ufin.

- Keeperen deres kastet ballen i ryggen på meg etter at vi fikk straffen, forteller han.

Huseklepp skaffet Brann straffesparket som Olafur Örn Bjarnason satte sikkert i nettet fem minutter før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere