*Nettavisen* Sport.

- Bratseth må bli mer ydmyk

Rosenborgs direktører Rune Bratseth og Nils Skutle må bli mer ydmyke og flinkere til å ta imot signaler utenfra, fastslår styreleder Ove Snuruås.

31.08.05 11:36

I onsdagsutgaven av Adresseavisen sier Snuruås klart ifra om at den svake sesongen vil få konsekvenser også for administrerende direktør Skutle og sportsdirektør Bratseth.

Intervjuet med Snuruås er en oppfølger av en kommentar i avisen i går, der kommentator Kjetil Kroksæter listet opp en rekke kritiske spørsmål til de høye herrer på brakka.

Og Snuruås holder ikke tilbake når han svarer på hvilke konsekvenser de svake resultatene vil få for Bratseth og Skutle:

- Det er opplagt at det får arbeidsmessige konsekvenser. Det går på det holdningsmessige, at de blir mer ydmyke og tar imot signaler utenifra. Begge har hatt en tøff sommer med en bratt lærekurve. Det har skjedd dramatiske ting rundt dem. De vil få nye oppgaver og andre måter å gjøre det på.

Snuruås forteller også at en del av Bratseths tidligere ansvarsområder vil bli overført til trener Per-Mathias Høgmo:

- En del av Rune Bratseths oppgaver vil i fremtiden løses av Per-Mathias Høgmo. Rune får andre oppgaver og tilpasninger. Det er hevet over tvil. De to må finne ut av hvem som skal gjøre hva.

Hva mener du - bør Bratseth bli mer ydmyk?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.