RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bratseth må ta skylda

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Slitasjetendensene har jeg sett lenge hos Rosenborg. Og ansvaret har ikke Ola By Rise, men Rune Bratseth, mener TV 2-ekspert Ivar Hoff.

- Skjer det ikke noe radikalt, er dette starten på nedturen for Rosenborg. Du kan jo bare se på snittalderen i forsvaret. De er modne for et generasjonsskifte som Rune Bratseth ikke har tatt tak i, sier Ivar Hoff til TV 2 Nettavisen.

Hoff mener Bratseths største tabbe var å slippe tak i Åge Hareide.

- I tillegg henter de Jan Gunnar Solli, det største talentet i Norge, men lar ham ikke få fast plass på laget. Det er redd for fornyelse og verner om det bestående. De har kun seg selv å takke, og er så amatørmessige at de skylder på at de har hatt slike starter før, mener den fargerike TV 2-eksperten.

- Han som ansvaret for den sportslige biten, har ikke gjort jobben sin. Han sitter bare på et kontor og slenger ut noen navn her og der, sier Hoff om trønderklubbens sportsdirektør Rune Bratseth.

Hoff tror likevel at Rosenborg vinner årets Tippeliga. Ikke nødvendigvis fordi Rosenborg er så gode, men fordi det ikke er noen klar utfordrer som kan heve seg over resten av tippeligalagene.

Og fordi de tross alt har vunnet 12 år på rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere