RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brattbakk følger Hoftun

Sist oppdatert:
En ny gigant kan forlate Rosenborg til fordel for Bodø/Glimt.

Dagen etter at Bodø/Glimt sikret seg Erik Hoftun fra Rosenborg, henter klubben sannsynligvis også en annen RBK-legende. Det er bare detaljer som skiller tidenes toppscorer i norsk fotball, Harald Martin Brattbakk, fra et utlån ut sesongen.

- Vi er veldig nær en avtale. Folk fra den sportslige ledelsen i klubben reiser til Trondheim i dag for å få dette på plass. Vi er veldig interessert. Spilleren selv er veldig interessert. I tillegg er Rosenborgs ledelse veldig imøtekommende, sier Glimts styreleder, Tord Kolstad, til NRK.

At Bodø/Glimt ønsker seg Brattbakk, er ingen nyhet. Allerede 24. juni innrømmet Glimt-trener Ola Haldorsen overfor TV 2 Nettavisen at han hadde en drøm om å se Brattbakk i gul Glimt-trøye i høst.

- Jeg har selv spilt sammen med Harald. Han er en veldig fin type, og jeg tror jeg kan garantere at han ville fått mer tillit her enn i Rosenborg, sa Haldorsen den gangen.

Siden har mannen med 161 toppseriemål vært linket til flere klubber, deriblant GIF Sundsvall. Han har imidlertid vært fast bestemt på å fortsette karrieren i Rosenborg. Nå kan det altså gå mot et klubbskifte likevel.

Det har ikke lyktes TV 2 Nettavisen å komme i kontakt med Brattbakk fredag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere