RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brede-rykter bare oppspinn

Sist oppdatert:
VIKING STADION (TV2 Nettavisen): Landslagsaktuelle Brede Hangeland fortsetter sin karriere i Viking-drakta. Den påståtte overgangen til Hamburger SV er ifølge direktør Bjarne Berntsen bare oppspinn.

VIKING-VÅLERENGA 1-1: Viking-kapteinen har lenge vært i søkelyset til blant annet den tyske storklubben Hamburger SV, men vikingledelsen avviser at de har vært i kontakt med noen klubber anngående et salg av midtstopperen.

- Det er bare oppspinn alt sammen, skyter Bjarne Berntsen ut når han blir konfrontert om et eventuelt bud fra Hamburg på Brede Hangeland.

- Vi har ikke hørt noen ting fra dem, legger han til.

- Derimot leter vi etter forsterkninger til troppen. Vi jobber knallhardt på det området, men det er vanskelig å finne de rette spillerne innen overgangsvinduet lukkes 31.august, forteller direktøren.

Kampfakta og spillerbørs

Blir i klubben
Spilleren selv bedyrer at heller ikke han har hørt noe fra den tyske klubben.

- Jeg forholder meg til den kontrakten jeg har i Viking og fokuserer på de arbeids- oppgavene jeg har i klubben min. Jeg har ikke hørt noen ting fra Hamburg, og vet ikke mer selv enn det jeg leser i avisene, sier Hangeland og smiler lurt.

- Det blir bare feil å ofre slike rykter noen tanker så lenge jeg ikke har hørt noe konkret selv, sier Hangeland.

Den solide midtstopperen har vært mye ut og inn i laget i år grunnet skader.

Nå håper han selv at skademarerittet er over, slik at han kan bidra med å tette forsvaret både på Viking og landslaget i den spennende høstsesongen som er i vente.

Hareide på tribunen
Det var en noe ruskete start på kampen landslagstreneren fikk se av vikingstopperen.

Vålerenga tok ledelsen etter bare fem minutters spill ved Daniel Fredheim Holm, noe Hangeland må ta litt selvkritikk for etter dårlig markering inne i 16-meteren. Den langvokste stopperen spillte seg opp utover i kampen og viste at formen er inntakt foran landslagsuttaket til Italia-kampen i september.

Hareide var også til stede for å se på hjemvendte Steffen Iversen, som til tider viste hva han står for, selv om målene uteble.

Deler alltid poengene
Nok en gang ble det poengdeling mellom Viking og Vålerenga i en kjedelig forestilling på nye Stavanger Stadion.

Bortelaget begynte klart best og vartet opp med flere farlige overganger og tok en fortjent ledelse, men den siste timen av kampen var et langt gjesp.

Hjemmelaget skapte knapt en sjanse før Kovacs headet inn sitt første mål for Viking tolv minutter ut i andre omgang. Det ene poenget kan derimot bli viktig for begge lagene når tabellen gjøres opp etter 26.spilleomgang. Mens hjemmelaget jobber seg opp fra bunnstriden, håper Vålerenga å kapre medalje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere