RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bruun-Hansen er ikke fredet

IKKE LIKE BLIDE: Mette Nora Sætre da Rikard Norling ble ansatt før jul i fjor. Nå er smilene stivnet, og Brann-styrets nestleder reagerer på Rolf Barmens ubetingede støtte til Roald Bruun-Hanssen (til høyre).
IKKE LIKE BLIDE: Mette Nora Sætre da Rikard Norling ble ansatt før jul i fjor. Nå er smilene stivnet, og Brann-styrets nestleder reagerer på Rolf Barmens ubetingede støtte til Roald Bruun-Hanssen (til høyre). Foto: Vidar Langeland (Bergensavisen)
Roald Bruun-Hanssen er ikke fredet, sier styremedlemmer til BA.

Brann-fansen har vært i harnisk fredag ettermiddag, etter at styreleder Rolf Barmen gikk ut og fredet daglig leder Roald Bruun-Hanssen i etterkant av styremøtet i klubben. «Han kommer til å bli sittende. Han er vår daglige leder, og det kommer han til å være», var blant de tingene Barmen uttalte om Bruun-Hanssen i møtet med pressen.

Les saken i ba.no

– Jeg reagerte da jeg hørte uttalelsene fra styrelederen (Barmen). Det var ikke denne konklusjonen vi kom frem til i møtet. Vi har bedt ham dementere det han sa, sier nestleder i Brann-styret, Mette Nora Sætre, til BA fredag kveld.

– Ingen avgjørelse er tatt om klubbens daglige leder, sier hun, og får støtte fra flere av styrets medlemmer.

– Nei, ingen avgjørelse ble tatt, bekrefter Åshild Samnøy.

Heller ikke Liv Grete Skjelbreid mener det var rett å gi så klart uttrykk for at Roald Bruun-Hanssen er rett mann for å lede Brann inn i fremtiden, slik Barmen måtte oppfattes da han snakket med pressen etter det fem timer lange styremøtet på Stadion fredag.

– Vi er i gang med en evaluering. Den er ikke ferdig, og det er ikke naturlig å konkludere med noe før denne evalueringen er ferdig – uten at det skal tolkes som tegn på tillitt eller mistillit, understreker den gamle skiskytterdronningen.

Verken styreleder Rolf Barmen eller styremedlemmene Cato Guntveit og Henrik Lie-Nielsen har svart på BAs henvendelser i kveld.

Les flere sportssaker i ba.no


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere