RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bunnlagene taper

Sist oppdatert:
Det er duket for nest siste serierunde i Tippeligaen. Vi tror Bryne og Aalesund får det tøft. Se siste nytt om skadesituasjonen og TV 2 Nettavisens tips her.

Bryne – Rosenborg
Bryne stadion. Søndag 13.00
TV 2 Nettavisens tips: 1-3
Bryne må klare seg uten Kai Ove Stokkeland, Johann Paulsson og Roger Nilsen, mens RBK sliter med flere frafall.

Les saken: Mange RBK-stjerner ute

Bryne står med åtte strake tap, og selv om de slo RBK hjemme i fjor, har vi ingen tro på at det skjer nå. Trønderne sliter med suspensjoner og skader, men har veldig mange gode og spillesugne reserver. Trønderne får revansje for 1-6-tapet mot Stabæk sist.

Lillestrøm – Odd
Åråsen. Søndag 13.00
TV 2 Nettavisens tips: 2-0
Skadesituasjonen er uforandret, og Frode Kippe er suspendert for LSK.

Odd mangler Morten Fevang og Espen Hoff på grunn av suspensjon, mens Edwin van Ankeren er småskadet. Nederlenderen står over fredagens trening, men Odd håper at han blir spilleklar. Brede Bomhoff spiller trolig fra start etter et godt innhopp sist.

LSK har vært ujevne i år, men kun tapt to hjemmekamper – mot Rosenborg og Stabæk. Odd er ubeseiret på fire kamper, men tapte poeng i sine to siste kamper – hjemmekampene mot Sogndal og Lyn. Uten Morten Fevang og Espen Hoff, tror TV 2 Nettavisen at Lillestrøm får revansje for 0-5-tapet i Skien i våres.

Stabæk – Aalesund
Nadderud. Søndag 13.00
TV 2 Nettavisens tips: 3-1
Stabæk stiller skadefritt og suspensjonsfritt, mens Aalesund mangler Eirik Hoseth på grunn av suspensjon.

Hjemmelaget har slått Brann 6-0 og RBK 6-1 i sine to siste kamper, men har faktisk slitt mot Aalesund i år. Aalesund slo Stabæk ut av cupen på Nadderud, og det ble uavgjort på Kråmyra i serien. Stabæk har ikke tapt på over to måneder, og bør ha lært av Aalesunds taktikk om å legge seg lavt, og kontre. Har de det, blir det hjemmeseier. Har de ikke det, blir det bortepoeng. Vi tror de har lært.

Bodø/Glimt – Sogndal
Aspmyra. Søndag 19.00
TV 2 Nettavisens tips: 2-1
Runar Berg og Kristoffer Paulsen er suspendert, mens Stig Johansen spiller fra start igjen for Bodø/Glimt.

Tommy Øren, Kjetil Holvik og Øystein Esjedal fortsatt skadet for Sogndal, mens Raoul Kouakou er suspendert ut året. I tillegg er viktige Rune Buer Johansen, som var tilbake etter langtidsskade sist, også suspendert. Kristian Ystaas er imidlertid klar igjen.

Bodø/Glimt ble kontret i senk av Aalesund i forrige hjemmekamp, men slo tilbake med 2-1 i Stavanger mot Viking sist. Sogndal uten viktige Rune Buer Johansen får det tøft i nord. De har aldri vunnet borte mot Glimt. - Men statistikken var dårlig før årets kamper borte mot Odd og Stabæk, men vi tok jo poeng i de kampene, sier Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen.

Tromsø - Brann
Alfheim stadion, søndag klokken 13.00
TV 2 Nettavisens tips: 3-1
Tromsø har hatt et veldig godt tak på Brann på Alfheim stadion. Åtte strake seirer er fasiten før søndagens oppgjør, og "Gutan" har ingen planer om å gi fra seg poeng denne gangen heller. - Vi kommer ikke til å gi dem noe gratis, sier trener Terje Skarsfjord til TV 2 Nettavisen. Tromsø må klare seg uten Knut Borch, Leo Olsen og Karim Essediri i dette oppgjøret.

Raymond Kvisvik har slitt med skade og er usikker foran turen nordover. Dersom trening fredag og lørdag går bra, er han med på Alfheim. Erlend Hanstveit er helt sikkert ute. Brann lar seg ikke affisere av den dårlige statistikken i Tromsø. -Den statistikken der oppe kan ikke dårligere, så vi har ingenting å tape. Det kan kun bli bedre, sier trener Mons Ivar Mjelde til TV 2 Nettavisen.

Tromsø MÅ vinne denne kampen for ikke å få kniven på strupen i siste serierunde. Vi tror de opprettholder den gode statistikken mot Brann på hjemmebane.

Vålerenga - Lyn
Ullevaal stadion, klokken 20.15
TV 2 Nettavisens tips: 1-1
Bjørn Arild Levernes og Thomas Holm er fortsatt skadet for Vålerenga, men utover disse har trener Kjetil Rekdal full stall å velge fra. - Alle friske og ingen karantener, sier han til TV 2 Nettavisen.

Lyn har bare Thomas Lagerlöf på skadelisten. Svensken er i beste fall usikker foran oppgjøret på Ullevaal stadion. - Ellers er alle mann friske, sier sportslig leder Stein Hoff til TV 2 Nettavisen.

Det ligger i kortene at dette blir et jevnt oppgjør. Ingen av lagene har råd til å tape denne kampen, noe som kommer til å prege spillet.

Mandag: Molde - Vking. Vi kommer tilbake med siste nytt om den kampen mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere