Gå til sidens hovedinnhold

- Burde ikke skånet Carew

Landslagsledelsen la lokk på slagsmålet mellom John Carew og John Arne Riise. Det førte til at begge måtte tåle pepper. Nå antyder landslagslege Lars Engebretsen at fremgangsmåte var feil.

Landslagsledelsen håpet de kunne unngå at det som skjedde i spillerbussen mellom John Carew og John Arne Riise kom ut i offentligheten, derfor la de lokk på saken. I stedet ble det all verdens spekulasjoner.

Nå mener landslagslege Lars Engebretsen at de nok kunne valgt en annen fremgangsmåte.

- Det har vært jævlig vanskelig for Norges Fotballforbund og meg å si hva som har skjedd. Vi har valgt å legge oss på et lavt nivå for å beskytte John. Det har ført til at det hele har kommet skjevt ut, og det har gått ut over John Arne, sier Engebretsen til VG.

- I etterkant hadde vi kanskje vært tjent med å si mer om hva som skjedde.

Landslagslegen synes det er urettferdig at Riise har fått såpass mye pepper i denne saken, men hendelsesforløpet vil han ikke gjengi helt.

- Det er vanskelig å si det på en pen måte... Men jeg kan jo si at det var en ensidig sak. Jeg har aldri sett John så sint, og ble veldig overrasket over det. John Arne var heldig som ikke brakk noe, forklarer han.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå