RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2)

- Burde klint ham ned

Sist oppdatert:
Stabæks Branimir Poljak har ikke sans for spillere som spytter. Se video!

LA MANGA (Nettavisen): STABÆK – SPARTAK NALTSJIK 1-0 :

Stabæk dro det lengste strået i kampen om tredjeplassen i La Manga Cup, og ble 5.000 Euro, om lag 40.000 norske kroner, rikere. Men det var ikke spillet, men russernes mindre sportslige holdninger som kom i fokus.

Brasse
Eller russiske – mer brasilianske, for å være helt nøyaktig.

Den høyvokste spissen Felipe brukte to minutter på å skaffe seg gult kort etter innhoppet i begynnelsen av andreomgangen, var konstant ufin mot Stabæk-forsvarerne i den snaue halvtimen han spilte, og toppet det hele ved å spytte Branimir Poljak i nakken på overtid. Det likte Stabæk-spilleren dårlig.

- Egentlig burde jeg klint ham ned, han fortjente det, men det er ikke sånn du kan holde på på en fotballbane.

- Men vi ble advart mot ham på forhånd. Han var en merkelig spiller, som slo, bannet og spyttet. Det holdt på å koke over, innrømmer Poljak overfor Nettavisen.

Han klarte å besinne seg, U21-landslagsspilleren. Men et stadig mer oppgitt Stabæk-lag brukte etter hvert mye krefter på å gjøre dommeren og hans medhjelpere oppmerksomme på oppførselen til Naltsjik-spissen. Til slutt kokte det over for Jan Jönsson, som gikk over til russernes trenerbenk, og spurte om de syntes det var greit at deres spillere gikk rundt og spyttet på sine motstandere.

- Det blir for mye i dag, innrømmer Jönsson.

- Men når det først skulle koke over, så var det bra det var for meg, og ikke for spillerne. Jeg syntes de taklet dette laget bra, skryter Stabæk-sjefen.

Frekkas
Fornøyd var også Stabæk-spissduo for anledningen, Veigar Páll Gunnarsson og Espen Olsen. Den første scoret for sikkerhets skyld vinnermålet på en skikkelig frekkas.

- Jeg så at keeperen deres sto i feil hjørne, og siden jeg ikke hadde bedt om å få høre fløyta, var det bare å kline til. Treffet var dårlig, men den trillet da under keeperen. Deilig å vinne en kamp mot et lag som egentlig spilte bedre enn oss, smiler islendingen.

- De hadde en stor tulling på topp, men det var vi forberedt på. Vi klarer dette bra, og for min egen del det var det moro å få en start på topp. Det blir mye løping, men jeg kommer da til et par avslutninger, sier Daniel Nannskog-erstatter Espen Olsen.

Og selv om de var sinte underveis, er Mike Kjølø sikker på at dette var god trening før Stabæk etter hvert skal ut og spille europacup.

- Absolutt. Jeg har spilt ute før, og vet at det er veldig mye rart du kan møte, spesielt borte i Øst-Europa. Da kan denne treningen være veldig nyttig, mener Stabæk-stopperen.

Se sammendrag av kampen her:

218037

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere