RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde spilt i United

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Bjørn Bergmann Sigurdarson får lysende omtale i engelsk radioprogram.

Lillestrøm-spiss Bjørn Bergmann Sigurdarson (21) er den heteste spilleren i Tippeligaen for øyeblikket.

Islendingen har vært strålende for kanarifuglene i sesongens første del, og kobles til utallige klubber i utlandet.

Nå får han hjelp av lagkamerater til å spre ordet om sine kvaliteter utenfor Norges grenser.

LSK-spiller Luke Rodgers var nylig gjest i det engelske fotballprogrammet Radio City, og der la den engelske spissen inn svært gode ord om sin talentfulle lagkamerat.

- Da jeg først kom til Norge, spilte jeg spiss sammen med Bjørn. Han var helt utrolig, og rett og slett en fantastisk spiller. Han har absolutt alt, og i de fem siste kampene har han scoret 11 mål (serie og cup). Han har alt, og gutten kommer til å bli en stor Premier League-spiller, uten tvil, sier Rodgers.

- Burde spilt i United
Radiokanalen har hovedbase i Liverpool, og var ute etter synspunkter på Sigurdarson, siden Liverpool-klubben Everton kobles til den hete LSK-spissen.

- Han er 1.86 høy, men gutten er lynrask. Han er kvikk, utrolig rask, sterk. Når noen er god, tror man ikke sine egne øyne. Det var slik jeg følte det da jeg kom til Norge. Jeg trodde ikke det jeg så, sier Rodgers.

- Det må være mange klubber som følger ham, spør radiovertene.

- Det er drøssevis. Det er speidere der hver kamp, og i det siste har det vært utrolig mange speidere der. Det er skremmende hvor god han er, den gutten. Han har alt, det er ingenting han ikke har. Han jobber hardt, er rask, scorer mål. En slik spiller bør spille i Manchester United, sier Rodgers.

- Fantastisk fremtid
Radiovertene blir tydelig overrasket over det svært gode skussmålet, og lurer på om Rodgers er blitt Sigurdarsons agent.

- Skryt der skryt hører hjemme. Han er ikke bare en fantastisk spiller, han er også en kjempekar utenfor banen, og er fortsatt bare 21. Han har en fantastisk fremtid, sier Rodgers.

- Rapportene sier at Everton skal ha prøvd seg på et bud på tre millioner pund. Ut fra det du sier, kan det være en god handel?

- Det er et kupp, kamerat, et kupp. Vent til du ser ham. Jeg har aldri sett noe lignende, og han blir umulig å stanse når han spiller på et bedre lag, avslutter Rodgers.

Mandag kveld spiller Sigurdarson mot Stabæk på Nadderud, i det som kan bli hans siste opptreden for Lillestrøm. Oppgjøret følger du i vårt livesenter - nalive.

PS: Her kan du høre podcast av radioprogrammet der Luke Rodgers var gjest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere