RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde vært utvist

Foto: Morten Holm (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal var forbannet over at Lyn-forsvarer Tommy Berntsen ikke ble utvist for taklingen som førte til straffespark. Les også: Eddies eventyrkveld

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen) VÅLERENGA – LYN OSLO 1-2: – Dersom dommeren hadde gjort jobben sin og gitt Tommy Berntsen rødt kort, ville vi fått en helt annen kamp. Vi kunne spilt elleve mot ti i 75 minutter, og da skulle vi vært vanskelige å slå, sier Rekdal.

– Klare regler!

Jarl-André Storbæk, helten fra cupkampen mot Aalesund i midtuka, misset uansett straffesparket som Vålerenga ble tilkjent etter 16 minutter, men Rekdal var mer opptatt av at regelboka ikke ble fulgt.

– Det er helt klare regler i fotball når du som bakerste mann feller en motspiller. Det er rødt kort. Tommy Berntsen tok Morten Berre som sistemann, og om han var innenfor 16-meteren eller ikke spiller ingen rolle, sier Rekdal.

TV-bildene antydet at fellingen skjedde utenfor 16-meteren, men dommer Brage Sandmoen pekte på straffemerket.

Berntsen: – Ikke felling

Lyn-kaptein Bernsten (32) mente at dommeren ikke skulle blåst i den situasjonen i det hele tatt.

– Jeg mener at jeg var klart på ballen først, og treffer beinet hans etterpå. Det skulle ikke vært straffe i det hele tatt. Men den neste situasjonen (der Berntsen felte Fredheim Holm uten at dommeren blåste) var straffe. Det innrømmer jeg, sier Berntsen.

I stedet for mål imot og rødt kort, gikk Berntsen like godt fram og gjorde 1-0 kvarteret senere, da han steg til værs mellom VIF-forsvarerne og nikket ballen elegant i nettet.

– Jeg har hatt fire fotballtreninger på tre månender og er helt kjørt nå, sier Berntsen, med en diger ispose på det nyopererte kneet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere