RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Button takler ikke presset

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Felipe Massa har ingen problemer med å finne årsaken til VM-leder Jenson Buttons dalende form.

Britiske Jenson Button startet årets formel 1-sesong på strålende vis. Brawn-føreren vant seks av de første sju løpene, og verdensmesterskapet virket å være nærmest avgjort lenge før halvparten av løpene var kjørt.

Nå har derimot ikke briten vunnet siden 7. juni. Noe på grunn av at konkurrentenes biler har blitt forbedret og dermed tatt igjen noe av utstyrfordelen Button hadde. Men ifølge Ferrari-føreren er det mest mellom hodet det har sviktet for VM-lederen.

– Jensons nedtur har kommet på grunn av presset. Det er den eneste grunnen, understreker Massa i et intervju hjemme i Sao Paulo.

– I starten var alt så enkelt og ukomplisert. Men det er noe annet når man plutselig kjemper om VM-tittelen. Det gir et helt annet press på deg, og det må han lære seg å takle bedre, sier Massa, som tror landsmannen Rubens Barrichello – Buttons lagkamerat i Brawn GP – like gjerne kan hente VM-tittelen hjem.

– Det er 16 poeng på fem løp. Langt fra noen umulighet om Jenson fortsetter som nå, forteller Massa.

Brasilianeren er selv ufrivillig satt på sidelinjen etter hodeskaden han pådro seg for en og en halv måned siden i Ungarn. Men Ferrari-føreren er sikker på retur til formel 1-sirkuset.

– Om jeg ikke kjører, er jeg ikke den samme personen. Det er uaktuelt ikke å komme tilbake, understreker Massa. (ANB)

Spill Lotto og Tipping på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere