*Nettavisen* Sport.

- Byåsen er favoritter

Basert på den siste tids resultater, mener Tor Odvar Moen at Byåsen kommmer til Larvik som favoritter.

15.01.08 15:03

Et av de mest spennende håndballoppgjørene på norsk jord i løpet av det siste tiåret, spilles i Bergslihallen om to dager. Da ankommer Byåsens ubeseirete mannskap Vestfold.

- De har slått oss to ganger nå, og det kan de ta med seg ned hit. Men da må de tåle å være favoritter også, sier assistenttrener Tor Odvar Moen til Nettavisen.

Fullstappet hall
Den psykiske krigføringen er med andre ord godt i gang foran mestermøtet. Larvik deler i tillegg ut gratisbilletter til oppgjøret for å skape en solid ramme rundt kampen. Og de lover å vise seg fra enn mer vrien side, enn da trønderne vant cupfinalen 30-27.

- Dette blir den mest spennende kampen i Larvik på lange tider, mener assistenttreneren.

- To av våre sponsorer har allerede kjøpt opp alle matchbillettene, som de igjen gir gratis bort til publikum. Vi har kapasitet til å ta i mot i underkant av 1400 tilskuere, og håper det blir smekkfullt.

- Ikke kvitt oss
Etter elleve strake serieseirer er Byåsen kun poenget bak Larvik – og det etter å ha startet med fire minuspoeng ved sesongstart. De vanligvis så suverene vestfoldingene har også prestert godt, men gikk på et noe uvanlig uavgjortresultat mot Stabæk i starten av januar.

Det har fått enkelte til å spå et tronskifte på kvinnesiden.

- Byåsen har nok fått selvtillit etter cupfinaleseieren, men de er oppe mot noe helt annet her på onsdag. Vi har en 12-14 spillere her som er interessert i å vise frem noe helt annet. Det er ikke så lett og bli kvitt oss.

Les flere nyheter på Nettavisens sportsseksjon!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag