RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Byåsen har en dårlig sak

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Byåsen gir ikke opp håpet om å få penger fra Larvik for Vigdis Hårsaker, men vestfoldingene nekter. Signalene fra Norges Håndballforbund er ikke positive for trønderne.

Byåsen rotet det til for seg selv da de ikke overholdt NHFs ti dagers svarfrist på overgangspapirene fra Larvik. På den måten diskvalifiserte de seg fra å kreve en overgangssum for Vigdis Hårsaker.

Trønderne krevde i utgangspunktet 400 000 kroner for landslagsspilleren og håper fortsatt å få penger, noe Larvik ikke er innstilt på å betale.

- Byåsen har ikke overholdt reglene som gjelder i norsk håndball. Vi regner oss for ferdig med saken og betaler ingen penger for Hårsaker, sier daglig leder Bjørn Erik Hansen i Larvik til VG.

Heller ikke NHF har gode nyheter til Byåsen. Tidligere toppdommer Øyvind Bolstad er saksbehandler for lovsaker i NHF. Han er ikke helt oppdatert på Hårsaker-saken.

- Men på generelt grunnlag må jeg nok si at Byåsen har en veldig svak sak, ettersom de ikke har overholdt 10-dagersfristen, sier Bolstad.

- Det europeiske håndballforbundet (EHF) er helt kategorisk på at de nasjonale forbundene skal følge lovverket til punkt og prikke når det gjelder avgjørelser i tvistesaker av denne typen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere