RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Cancellara til Luxembourg

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
Belgisk avis melder at rivalene har gitt opp kampen om gullkalven.

Fabian Cancellara.

Mannen som nettopp fikk utdelt Velo d'Or: Selve bekreftelsen på at man har vært verdens beste syklist gjennom et helt år på landeveien.

Han er som kjent på flyttefot.

Det visste vi, jo!

At det nystartede laget fra Luxembourg, som allerede har plukket opp en håndfull av hans lagkamerater, kan man jo også tenke seg til at lurer i kulissene. Men i tråd med manager Brian Nygaards mediestrategi, har den endelige bekreftelsen latt vente på seg.

Og da kommer spekulasjonene.

BMC, Luxembourg eller Sky?
Den belgiske avisen Gazet van Antwerpen skriver at BMC Racing, Team Sky og the Luxembourg Pro Cycling Project alle var med i sluttracet om 29-åringens signatur.

En trio av lag som altså har finansieringen i orden foran neste sesong. For det må man jo ha om man skal matche sveitserens utkjøpsklausul på tre millioner euro i tillegg til en saftig årslønn.

Gazet van Antwerpen skriver også at Team Sky har bekreftet overfor dem at Cancellara ikke sykler hos dem i 2011. Det har for så vidt også BMC-eier Andy Rhys gjort tidligere, men Andy Schleck tåkela det hele da han også uttalte at Cancellara-signaturen glapp for deres nye stjernelag.

Spesialdesignet sykkel
Cyclingnews.com skriver at BMC Racing forsøkte å lokke tempoverdensmesteren med en spesialkolleksjon av Cancellara BMC-sykler for å få ham til å velge det sveitsiske laget, men at hovedpersonen heller vil gjenforenes med Schleck-brødrene i Luxembourg.

Cancellara er for tiden på ferie, mens Brian Nygaard ikke offentliggjør 2011-stallen før han må.

Dermed må vi tåle spekulasjoner i noen uker til før det endelig er bekreftet hvilket lag som kan slå seg på brystet foran vårklassikerne neste sesong.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere