RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Capello like dårlig som Benitez

Foto: Darko Bandic (Ap)
Sist oppdatert:
Feil, feil, feil, skriver Morten Gamst Pedersen om Fabio Capellos VM-valg.

I bloggen sin fastslår Norges Blackburn-stjerne at England ble utspilt. Skylda legger han imidlertid på den italienske treneren.

- Jeg mener ikke at han ikke er en veldig god manager, men han valgte feil lag, starter han.

- Etter den 1. omgangen (mot Tyskland) var det ganske klart at (Matthew) Upson og (Gareth) Barry ikke hadde sine beste dager, for å si det mildt, og det var en dårlig avgjørelse å la dem fortsette. (Michael) Carrick og (Steven) Gerrard ville trolig ha gjort en mye bedre jobb enn det Barry klarte i denne kampen - spesielt hvis Gerrard fikk en klar defensiv rolle, skriver Gamsten.

- (Michael) Dawson har hatt en fantastisk sesong for Tottenham også, og jeg ønsket ham i laget så fort (Ledley) King ble skadet. (Matthew) Upson rykket jo nesten ned med West Ham, mens Dawson var god for et lag som vant en Mesterliga-plass. (David) James rykket også ned med Portsmouth, mens (Joe) Hart ble kåret til årets beste keeper i Premier League. Og hvorfor tok han ut Defoe - en av Englands beste og satte innpå en spiller som selv jeg har scoret mer enn denne sesongen. Og jeg var ikke akkurat veldig fornøyd med hvor mye jeg scoret...

- Capello gjorde like dårlige valg som Benitez gjorde i Liverpool. Jeg lurer på om de kommer til å lide den samme skjebnen...

Les Morten Gamst Pedersens blogg her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere