RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew burde vært på stranda

Foto: Morten Holm/SCANPIX
Sist oppdatert:
- Meningsløst med landskamper nå, mener sjefen til John Carew.

Carews klubbmanager Martin O'Neill langer ut mot tidspunktet for privatlandskampene som spilles rundt omkring i verden i disse dager.

Han forstår ikke vitsen med å forlenge spillernes allerede lange sesonger. Aston Villa må dessuten starte neste sesong ekstra tidlig, på grunn av Intertoto-cupen.

Ferietid
- Enkelte spillere har sagt at det mest irriterende er ikke å komme tilbake en dag eller to tidligere, men faktisk å måtte spille meningsløse privatlandskamper nesten tre uker etter at sesongen er over, sier O'Neill til avfc.co.uk.

Og legger til:

- Spillere som egentlig burde vært på stranda nå, må tenke på vennskapskamper som ikke betyr noe. John Carew spiller for eksempel for Norge, som ikke engang har kvalifisert seg for EM.

Under press
Martin O'Neill er neppe klar over situasjonen til Åge Hareide og Norge, som virkelig trenger en god kamp mot Uruguay onsdag kveld. Hareide vil garantert ikke beskrive denne privatlandskampen som meningsløs.

Etter to svake landskamper mot Wales og Montenegro er både Hareide og flere spillere under press.

Tidligere denne uka uttalte Hareide til VG at han må tenke seg nøye om dersom Norge spiller en svak landskamp for tredje gang på rad.

- Hvis jeg får det samme svaret fra spillerne igjen mot Uruguay, da må jeg tenke meg godt om, hvorfor jeg holder på med dette, om det er noe poeng i å fortsette som landslagssjef. Og det er riktig og viktig at jeg gjør det før VM-kvaliken starter i høst, sa 54-åringen.

Trekker seg ikke
Senere uttalte Hareide til Nettavisen at han ikke har noen planer om å trekke seg - uansett hvordan det går mot Uruguay.

- Det er fullstendig uaktuelt å vurdere stillingen min. Jeg aner ikke hvor det kommer fra. Det får det bladet (VG) ta på sin egen regning. Jeg har aldri sagt det, og det har jeg også sagt fra til journalisten om. Jeg skal lede Norge i VM-kvalifiseringen. Det har jeg bestemt meg for, og det skal jeg jaggu gjøre, sa Hareide.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere