RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew er til salgs

Sist oppdatert:
Besiktas trenger penger. John Carew er klubbens heteste salgsobjekt.

OSLO (TV 2 Nettavisen): - Klubben kjøpte rundt 20 spillere i fjor og sliter økonomisk. De er nødt til å gjøre noe med situasjonen, sier Selim Suner til TV 2 Nettavisen. Suner er journalist i den tyrkiske avisen SABAH, og følger Besiktas tett.

Suner mener at et salg av den norske stjernen kan rette opp mye:

- Carew er blant de best betalte spillerne. I tillegg til selve overgangssummen vil klubben spare store lønnsutgifter, poengterer Suner, som vet at det har vært interesse fra flere ikke navngitte klubber. Det skal også ha kommet konkrete bud, men Besiktas-ledelsen har så langt avslått disse.

Ønsket av treneren
Ønsket om å selge den norske landslagsspissen skal ikke være sportslig motivert.

- Trener Riza Calimbay er veldig fornøyd med Carew og har et sterkt ønske om å beholde ham. Carew er også veldig populær blant fansen, selv om han ikke har scoret så mange mål som mange hadde håpet, sier Suner.

TV 2 Nettavisen forsøkte onsdag også å få en kommentar fra offisielt hold Besiktas om Carews fremtid i klubben, men uten å lykkes.

Hovedpersonen selv forbereder seg til landslagets viktige VM-kvalifiserinsgkamp mot Italia, og ofrer ikke sin fotballfremtid en kalori akkurat nå. Og han avviser bestemt at han ser på Italia-kampen som et utstillingsvindu.

Trives i Tyrkia
- Det er viktig å gjøre en god figur mot Italia. Ikke for min egen del, men fordi Norge trenger tre poeng, sa Carew under onsdagens pressekonferanse på SAS-hotellet i Oslo.

- Jeg er i Tyrkia og har det bra der. Jeg kan ikke si noe om hva som eventuelt skjer i fremtiden. Jeg har vært med på dette før, understreker Carew, som vet det meste om overgangsrykter etter å ha spilt for – og vært aktuell for – mange klubber de siste årene.

Nå gleder han seg bare til Italia-kampen. Og bryr seg lite om navnet på personene inni de blå draktene til motstanderen.

- Jeg er ikke så opptatt av hvem som spiller for Italia. De er gode uansett. Vi må konsentrere oss om vårt spill, slår Carew fast.

Mannen Italia frykter
- Hvordan er spenningsnivået?

- Det er som alltid før landskamper. Jeg gleder meg alltid til å spille på landslaget.

Og noe spørsmål om John Carew spiller fra start mot Italia, er det ingen som stiller. Carew har langt fra vært selvskreven i Åge Hareides startoppstillinger, men denne gangen er det ingen tvil.

John Carew er mannen Italia frykter. De kjenner ham fra tiden i Roma. Og de husker ham fra tidligere landskamper.

Carew har spilt to landskamper mot Italia. Og scoret i begge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere