*Nettavisen* Sport.

- Carew har bestått legesjekken

Foto: Pa Photos/Scanpix

Nordmannen på det nærmeste klar for ny klubb.

21.01.11 00:06

Torsdag ettermiddag begynte ryktene å svirre om at John Carew skulle være på vei til Stoke. Like etter ble landslagsspilleren observert utenfor klubbens treningsfelt, ifølge flere britiske medier.

Det var pålitelige Sky Sports som først meldte om nordmannens mulige overgang, og senere torsdag kunne samme kanal melde at Lørenskog-gutten hadde bestått legesjekken med Stoke.

- Klassespiller
Det har også blitt bekreftet fra offisielt hold i Britannia-klubben at nordmannen skal stå på ønskelisten.

- Han er en klassespiller, og vi er alltid på utkikk etter slike spillere, forteller assistenttrener David Kemp til The Independent.

Kemp bekreftet videre at det hadde vært samtaler mellom partene, men at ingenting var klart på daværende tidspunkt.

Bakgrunnen for overgangen bunner trolig i at Aston Villa nylig sikret seg Darren Bent fra Sunderland. Med 180-millionersmannen på plass, ser det ut til at Carew nå har blitt overflødig på Villa Park.

På kant med Houllier
Lørenskog-gutten skal også angivelig ha kommet på kant med Villa-manager Gérard Houllier tidligere i sesongen, og det har lenge blitt antydet at 30-åringen ikke var ønsket med videre.

Carews kontrakt med Birmingham-klubben går ut til sommeren, og skulle Villa velge å leie ut Carew i de mindre enn seks månedene som gjenstår av kontrakten, måtte det i så fall være for å spare lønnsutgifter. Ifølge Sky Sports skal det nemlig i første rekke dreie seg om nettopp et lån av nordmannen.

Klubber som West Ham, Sunderland, Birmingham og West Bromwich har tidligere vist interesse for å sikre nordmannens tjenester.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag