RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew har løftet oss

Foto: Graham Hughes (Scanpix)
Sist oppdatert:
Aston Villa leverte slettes ikke varene borte mot Reading. Men John Carew får skryt - igjen.

READING - ASTON VILLA 2-0: John Carew var strålende i både i borte- og hjemmedebuten for sin nye klubb Aston Villa, og høstet velfortjent kritikk fra manager Martin O'Neill ved begge anledninger.

- Carew er en solid tilvekst for klubben og rett og slett ustoppelig til tider, slo den tidligere Celtic-sjefen fast etter nordmannens første Premier League-mål hjemme mot West Ham.

Nedtur
Nord-iren er neppe like fornøyd etter dagens tomålstap for formsterke Reading på Madejski Stadium.

John Carew var for tredje kamp på rad funnet en startplass sammen med Ashley Young verdig, men maktet ikke å doble scoringskontoen på bortebane i Sør-England.

«Hulken» rev og slet i en knokkelkamp uten det virkelige storspillet eller de største sjansene.

Stod i veien


Farligst var Carew faktisk da han ufrivillig stod i veien for en avslutning fra rekkekamerat Ashley Young etter en times spill.

Unggutten smalt i vei en markkryper fra vel ti meter, som forandret retning etter møtet med nordmannens høyrefot. Keeper Hahnemann i borteburet kunne imidlertid lettet konstatere at ballen traff stolpen og forsvant ut i feltet. Stjerneskuddet Gabriel Agbonlahor fikk nemlig aldri dreis på returen.

Dermed endte Carews tredje Premier League-kamp, som den første, målløs. Steven SIdwells to mål var mer enn nok til å sikre samtlige tre poeng. Eneste trøst for Villa-fansen lørdag, var at nordmannen for første gang holdt 90 minutter.

- Carew god
Manager Martin O'Neill var imidlertid ingen slagen mann etter tapet, overraskende nok. Igjen fikk Lørenskog-gutten Carew flatterende dom fra øverste hold.

- John Carew var umåtelig god i dag. Hans evner er åpenbare. Han har løftet oss siden han kom, roser O'Neill overfor Sky Sports.

Det er tydelig at landslagsstjernen nyter stor respekt i Birmingham.

- Det var en vanskelig kamp. Vi tapte, men jeg er ingen slagen mann. Vi er på vei i riktig retning, konstaterer O'Neill.

Etter tapet er Villa på 13. plass i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere