RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew må beklage

Sist oppdatert:
Tidligere landslagskaptein Hallvar Thoresen mener John Carew må beklage episoden i Drammen før han får spille for Norge igjen.

Konflikten mellom Norges Fotballforbund og John Carew er like fastlåst. Nå får Roma-proffen pepper av en av Norges beste spillere gjennom tidene.

- John må skjønne at han har gjort en tabbe, og bør ikke spille på landslaget før han ber om unnskyldning. Verdiene i en landslagsgruppe er mye viktigere enn at Carew spiller en fotballkamp. Så viktig er ikke fotball, sier Hallvar Thoresen til NTB.

- Aldri opplevd maken
Som assistenttrener for det norske U21-landslaget har han opplevd saken litt fra sidelinjen. Den tidligere Nederland-proffen har opplevd mye i sin tolv år lange proffkarriere, men sier han aldri tidligere har opplevd maken til situasjon Carew og Fotballforbundet er havnet i.

- Det går en klar grense for hvordan folk bør opptre overfor hverandre, og den har John Carew tråkket over "de luxe". Saken har fått en helt feil dimensjon, folk synes nå synd på Carew. John er tydeligvis såret over et eller annet, men den grove feilen er det jo han som har gjort. Han bør beklage og legge seg helt flat, mener Thoresen.

Bør Carew ringe NFF og beklage sin oppførsel, eller er hele saken Fotballforbundets feil? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere