*Nettavisen* Sport.

- Carew og NFF i positiv dialog

Foto: SCANPIX/EPA/FILIPPO MONTEFORTE

John Carew og Norges Fotballforbund (NFF) er i en positiv dialog med tanke på Roma-spissens fremtid på det norske landslaget.Carews rådgiver: Avklaring i dag

03.11.03 13:15

Det opplyser toppfotballsjef Tore Krogstad til TV 2 Nettavisen.

Han bekrefter at fotballforundet har vært i kontakt med Carew-rådgiver Per A. Flod med tanke på å løse konflikten som har oppstått.

- Vi ønsker å løse saken, og er i en positiv dialog. Men jeg vil ikke utdype dette, ettersom vi fremdeles forsøker å komme frem til en endelig løsning, sier Krogstad til TV 2 Nettavisen.

- Er John Carew aktuell til Norges tropp mot Spania?

- Det kan ikke jeg si noe om ettersom det ikke er jeg som tar ut troppen. Men det jeg kan si er at vi nå er i en positiv dialog med tanke på løse denne kjedelige konflikten vi nå er oppe i, gjentar Krogstad.

- Døren står nå på gløtt, bekrefter Krogstad.

Riise-slag

Bakgrunnen for Carews landslag-nei er behandlingen han fikk av ledelsen etter "slagene i Drammen". Roma-spilleren følte seg som syndebukk etter å ha slått til John Arne Riise i spillerbussen før vennskapskampen mot Portugal.

John Arne Riise og John Carew har ordnet opp seg i mellom etter " slagsmålet". Nå ser det ut som Carew og landslagsledelsen også er i ferd med å komme frem til en løsning.

John Carews rådgiver Per A. Flod sa tidligere til TV 2 Nettavisen mandag at han vil komme med en uttalelse vedrørende en eventuell Carew-deltakelse i Spania-kampen senere mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.