Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew ønsket i Tyrkia

Foto: SCANPIX/AFP.
Sist oppdatert:
Galatasaray skal være ute etter nordmannen.

John Carew var i fyr og flamme i starten av denne sesongen, og i løpet av de ni første kampene nettet den storvokste spissen hele fem ganger for Aston Villa.

Men etter at 29-åringen ble observert på en strippeklubb i forkant av Uefa-cupoppgjøret mot Ajax, skal forholdet til Villa-manager Martin O’Neill ha blitt forsuret.

Spissen ble ilagt en bot på rundt 1 million norske kroner for hendelsen, men skal fortsatt ikke være tilgitt for klubbesøket. I tillegg har nordmannen slitt mye med skader den siste tiden.

Tyrkere på banen
Ifølge den engelske tabloiden News of the World, skal Galatasaray nå være villig til å hente Carew tilbake til Tyrkia. I sesongen 2004/2005 spilte han for Besiktas.

Skal man tro avisen, så er tyrkerne interessert i å hente spissen først til sommeren. Men faren for å miste Carew skal likevel allerede ha satt fart i Martin O’Neills spillersøk.

Emile Heskey har flere ganger blitt nevnt som en het kandidat til å erstatte Carew. O’Neill og Heskey kjenner hverandre godt fra tiden i Leicester, og en overgang kan være aktuell allerede i januar.

Den tidligere Liverpool-spissen Peter Crouch har også blitt nevnt som et alternativ. Crouch spilte for Aston Villa i perioden 2002 til 2004, men skal etter sigende kreve for høy lønn.

Ettertraktet serber
Den heteste poteten av dem alle skal imidlertid være Standard Liege-spissen Milan Jovanovic, om en annen tabloid, Daily Star, kan spå framtiden korrekt.

De hevder i hvert fall at Aston Villa skal stå klare til å hoste opp rundt 120 millioner kroner for serberen, om Carew forlater Villa Park i løpet av sesongen.

Spissen har scoret 35 mål på 76 kamper for den belgiske klubben, og 27-åringen blir sett på som et perfekt alternativ på topp hos Birmingham-klubben.

Jovanovic er imidlertid en attraktiv mann. Klubber som Marseille, Everton, Real Madrid og Stuttgart skal også være ute etter å sikre seg hans tjenester på topp.

Sjekk siste sportsnytt her
Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!