RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carroll plages av prislappen

Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB scanpix
Hevder engelsk avis.

Liverpool slo på stortromma da de kjøpte Andy Carroll fra Newcastle i starten av 2011, og betalte som kjent 35 millioner pund for spissen.

Carroll har ikke vært en suksess på Anfield, og kun scoret fem Premier League-mål siden han tok på seg den røde drakten.

Tynget av prislappen
Til sammenligning: I Newcastle scoret han 31 mål på 57 ligakamper fra start.

Nå hevder Daily Mail at han for første gang har innrømmet av prislappen har tynget ham.

Avisen har snakket med venner av Carroll, som forteller at spissen synes det har vært vanskelig å takle presset ved en overgang av den størrelsesordenen.

- Andy mistrives ikke i Liverpool, og han synes Kenny Dalglish har vært støttende. Han tror fortsatt han kan lykkes på Anfield. Men hovedproblemet er at Liverpool betalte så mye for ham. Han føler at størrelsen på overgangen var andres skyld, men at det er han som må ta konsekvensene av den, sier kilder til Daily Mail.

De skriver videre at Carroll vil gjøre alt for å ikke tenke på presset som omringer ham, og at han ønsker å fortsette kampen for å finne tilbake til storformen.

Tordnet mot Kenny
Det motstrider rapportene om at Carroll begynner å mistrives i Liverpool. Mot Newcastle for en uke siden tordnet han mot egen benk da han ble tatt av banen.

På vei inn i spillertunnelen slang Carroll med leppe i retning av sin egen manager Kenny Dalglish.

- En jævla spøk! Jævla dritt! Dra til helvete, smalt spissen mot sin egen sjef ifølge både Daily Mirror og The Times .

Og vel inne i spillertunnelen vred Carroll av seg Liverpools røde drakt i frustrasjon.

- Da Andy ble tatt av banen og gikk inn i tunnelen var han skuffet med hvordan kampen hadde utviklet seg, ikke nødvendigvis for sin egen del, men for laget, og frustrasjonen tok han med seg til garderoben, forteller Dalglish til The Times.

Møter Blackburn
Neste mulighet for Carroll til å rette opp inntrykket kommer allerede tirsdag kveld, når Liverpool spiller borte mot Blackburn i Premier League.

Kampen følger du selvsagt i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere