- Cech kunne dødd

Foto: AFP PHOTO ADRIAN DENNIS (Scanpix)

José Mourinho gir seg ikke med kranglingen rundt Petr Cechs skade.

18.10.06 07:55

Først raste José Mourinho mot Readings Stephen Hunt, som han mente burde blitt utestengt for sitt angrep på Petr Cech.

Nå fyrer Chelsea-bossen løs mot arrangementet til The Royals.

Han mener Cech sto i fare for å miste livet fordi det tok for lang tid før det var en ambulanse på plass på Majdeski Stadium.

- Keeperen min venter i garderoben i 30 minutter på en ambulanse. Da den kom til stadion kunne den ikke stoppe i nærheten av garderoben. I stedet åtte Petr kjøres i rullestol, selv med den skaden han hadde, og så med heis. Han forlot stadion 30 minutter etter at legen vår hadde ringt etter ambulanse. Dersom keeperen min hadde dødd i garderoben eller på veien til ambulansen, er det noe engelsk fotball må tenke seriøst på, sier han til The Sun.

Reading forstår lite av kritikken fra Mourinho, og hevder at det bare tok sju minutter før ambulansen var på plass. Ifølge Premier League-nykommerne hevder de ringte etter ambulanse klokken 18.45, noe også telefonloggen viser, og at den var på plass klokken 18.52.

Mourinho, på sin side, sier at de ba om ambulanse klokken 18.35.

- José Mourinho har tydelig redegjort for at Reading ikke hadde et tilstrekkelig medisinsk apparat på plass. Vi føler det er nødvendig å få fakta på bordet. Petr Cech ble ført til ambulansen i rullestol, via heis, men dette var ikke nødvendig. De kunne tatt en annen vei, som også ble tilbudt, som ville tillatt Cech å bli liggende på båre, men Chelseas medisinske apparat valgte ikke å benytte denne, skriver de i en pressemelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.