*Nettavisen* Sport.

- Celtic neste?

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Brann forhandler om et salg av stjernen sin.

05.01.11 10:52

Forrige uke skrev Erik Huseklepp under på en ny kontrakt med Brann.

Nå kan han være på vei bort.

Ifølge Bergens Tidende, VG og Daily Mail er Branns daglige leder, Roald Bruun-Hanssen, nå i Glasgow for å forhandle med Celtic om spilleren.

Ikke offisielt bud
Så spørs det om proffdrømmen endelig går i oppfyllelse for 26-åringen. Han har aldri lagt skjul på sitt ønske om å komme seg ut, og forutsetningen for å skrive under på en ny kontrakt med Brann var at de ikke skulle stikke kjepper i hjulene hvis en større utenlandsk klubb kom på banen.

Det spesielle nå, ifølge Bergens Tidende, er at Celtic ikke har kommet med et offisielt bud på spilleren. De har kun sendt en offisiell henvendelse til Brann.

Det skal være fotballagenten Morten Wivestad som står bak kontakten mellom klubbene. Han var også sentral da tidligere Stabæk-spiller Thomas Rogne, som nå storspiller for Celtic, endte i den skotske klubben.

Ifølge VG skal investeringsselskapet Hardball, som investerte fem millioner kroner i Huseklepp da han skrev under på ny kontrakt med Brann, ha pengene sine tilbake ved et salg. Det vil derfor ikke bli enorme summer Brann som klubb sitter igjen med.

I engelsk presse snakkes det om en overgangssum på om lag ti milloner norske kroner.

Scoret tosifret
Huseklepp scoret ti mål på 30 seriekamper for Brann i 2010, og spilte seg også til en plass på det norske A-landslaget. Totalt står han med om lag 30 seriemål på 120 kamper for Brann siden 2005. Han har scoret fem mål på 17 landskamper med flagget på brystet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.