RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Celtic spilte anti-fotball

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Mot alle odds klarte Celtic å spille 1-1 borte mot Barcelona i går. Etter kampen raste Barca-trener Frank Rijkaard mot skottene.

John Hartson utliknet like før pausesignalet lød, noe som var svært ufortjent på det tidspunktet. Barcelona hadde rundspilt Celtic i hele 1. omgang, og burde ha ledet. I 2. omgang kjempet Barca mot en skotsk mur, uten å skape de helt store sjansene. Etter kampen slaktet Rijkaard taktikken til Celtics trener Martin O’Neill.

- De spilte bedre fotball i 1. omgang. De hadde to mann på topp, og spilte mer åpent. Men så snart de utliknet, stengte de butikken. Jeg forstår ikke det i deres posisjon. Jeg er fornøyd med et uavgjort-resultat, fordi vi gikk videre på det, men det var en forferdelig kamp i 2. omgang. Jeg synes synd på tilskuerne, for Celtic spilte anti-fotball. Vi forsøkte og forsøkte og forsøkte, men hva kunne vi gjøre mot den skotske veggen? undret han.

O’Neill, på sin side, roste spillerne sine etter kampen.

- Jeg synes det var en fenomenal innsats mot et fantastisk lag. De slo tross alt Real Madrid her for noen dager siden, sa O’Neill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere