*Nettavisen* Sport.

- Champions League er minstemålet

Michael Owen sier å bli blant topp fire og kvalifisere seg for Champions League bare er "minstemålet" for Liverpool. - Vi sikter høyere, sier den profilerte spissen.

04.09.03 23:24

Selv om Arsenal, Manchester United og Chelsea ser ut til å bli de sterkeste lagene i kampen om tittelen, insisterer Michael Owen på at Liverpool kan utfordre trioen.

- Jeg tror vi gjør det bra denne sesongen. Alle i Liverpool føler det samme. Vi vil minst kvalifisere oss for Champions League, sier Liverpool-spissen.

- Det er synd for oss vi ikke er med i år, men det skal vi rette opp denne sesongen. Det er ett av målene for sesongen, røper Michael Owen.

Snudd trenden

Måltørke. Tapsrekke. Spillemessig svikt. Det har ikke gått Liverpools vei i Premier League-åpningen. Men i sist kamp banket "Reds" Everton 3-0 - og det skapte optimisme i Liverpool-leiren.

- Manchester United, Arsenal og Chelsea er selvsagt tre lag vi må beseire. De beste lagene ligger i toppen for øyeblikket, men jeg tror at vi og Newcastle kommer til å reise oss. Husk at det enda er svært tidlig i sesongen, mener Michael Owen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.