RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Massimo Maccarone scoret vinnermålet for Boro.
Massimo Maccarone scoret vinnermålet for Boro.

- Charlton-tapet vekket oss

Sist oppdatert:
Middlesbroughs tidligere Arsenal-spiller Ray Parlour er overbevist om hva som ga tre poeng mot Arsenal: Den dårlige innsatsen mot Charlton sist uke (0-3).

MIDDLESBROUGH-ARSENAL 2-1: Parlour (32), som spilte en mannsalder i Arsenal, var en av drivkreftene på Boros midtbane mot et reservepreget Arsenal-lag uten Thierry Henry, Fredrik Ljungberg og Sol Campbell.

Parlour mener at ydmykelsen hjemme mot Charlton i forrige runde var det som tente spillerne før kampen mot "The Gunners".

- Viser karakter

- Charlton-kampen var så pinlig at vi alle var bestmte på å resie oss og vise oss fra en bedre side. Det var tydelig at alle var supertente, og forhåpentligvis vil vi fortsette i samme spor framover, sa Parlour etter kampen ifølge sportinglife.com.

Manager Steve McClaren var enig: - Å komme tilbake på den måten viser karakter. Når vi overlevde Arsenals første 15 minutter, visste jeg at vi hadde noe å bidra med, sa McClaren.

Fornøyd med spissene

McClaren var særlig fornøyd med spissene, Yakubu og Massimo Maccarone, somm scoret hvert sitt mål.

- Vi hadde 14 helter der ute i dag, men Yakubu og Maccarone viser at de kan score mål. Yakubu har en fantastisk statistikk å vise til, mens Massimo har kommet tilbake etter ett åt i Italia og viser en fantastisk innstilling, sa manageren.

Målet Maccarone scoret var imidlertid av den enkle sorten. Arsenals stopper Pascal Cygan prøvde på en klønete måte å sette italieneren i offside, dermed kunne Maccarone enkelt styre inn 2-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere