RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Ramos (AP)

- Chelsea byr på Zlatan

Chelsea skal være forberedt på å legge nærmere 400 millioner kroner på bordet for å sikre seg Zlatan Ibrahimovic.

Oslo (ANB): Føljetongen rundt den svenske stjernespissens fotballframtid begynner etter hvert å bli lang. Det har i lengre tid vært spekulert i at målkongens tid i Barcelona er over.

Manchester City skal allerede ha fått et bud blankt avslått, og nå får klubben angivelig tøff kamp om svensken.

Ifølge kilder den svenske storavisen Expressen har vært i kontakt med, skal Chelsea være svært lystne på å sikre seg Barcelona-spissens signatur. London-klubben skal være forberedt på å legge nærmere 400 millioner kroner på bordet.

Årsaken til Chelseas interesse er angivelig at Didier Drogba er ønsket av Real Madrids nye trener Jose Mourinho. Skulle den siste overgangen bli en realitet, trenger man en ny stjernepiss i London.

Og ifølge den spanske avisen El Mundo Deportivo oppholder Zlatan Ibrahimovic seg i øyeblikket sammen med Chelsea-manager Carlo Ancelotti. De er begge på ferie i Miami, og bor på samme hotell.

Om det er tilfeldigheter, vites ikke, men Ancelotti skal ifølge samme avis ha bedt om å få forlenget sitt opphold da han fikk høre at Zlatan bodde på hotellet.

Barcelona skal på sin side ha besluttet å selge Zlatan – dersom prisen er rett. Expressen hevder å kjenne til at den katalanske storklubben er fornøyd dersom det kommer et bud på opp mot 360 millioner kroner.

Når det eventuelt kommer en avklaring, er usikkert.

El Mundo Deportivo skriver imidlertid at Barca-trener Josep Guardiola ønsker å ha et møte med sin svenske stjerne i nærmeste framtid. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere